Kameraövervakning

”Skönt att slippa röja i miljöhuset varje måndag”

Låt Sydantenn installera kameraövervakning i er fastighet. Öka tryggheten i garaget och skapa ordning o reda i miljöhuset. Kameraövervakning är en investering som snabbt betalar sig. Våra kamerasystem är driftsäkra och lättanvända. Vi har under vår långa tid i branschen hjälpt många företag och fastighetsägare runt om i Skåne med trygga helhetslösningar då det gäller kameraövervakning. Som ytterligare en trygghet kan ni välja att hosta er lagring av inspelat material i vår egna datorhall i Malmö.

Med Sydantenn får ni en trygg helhetsleverantör med lång erfarenhet. Vi hjälper er med allt från tillståndsansökan och installation, till utbildning i handhavande och service.

Vi skräddarsyr våra system för att möta varje fastighets unika behov för kameraövervakning och för att passa ekonomin för både större fastigheter och mindre fastigheter ute på landsbygden i Skåne. En del fastigheter har flera garage medan andra har fler ytterdörrar – men alla kan skapa en tryggare vardag för de boende med kameraövervakning. Efterhand som nya behov uppstår kan systemet lätt kompletteras med fler funktioner som ex. hosting i vår datorhall i Malmö.

Med kameraövervakning från Sydantenn styr du som fastighetsägare över era behov. Kameraövervakningen kan alltid vara igång eller så kan kamerorna starta automatiskt vid behov för att minska lagringskraven. Det kan vara vid en vald tidpunkt varje dygn, när larm utlöses eller vid rörelse. Genom ett flexibelt och användarvänligt system kan behöriga personer direkt se inspelat material från er kameraövervakning.

 

Vill du veta mer?

icon-kameraovervakning

Fördelar för fastigheten

  • Starkt avskräckande effekt ökar tryggheten i fastigheten
  • Kontroll över vem som varit i fastigheten
  • Skräddarsydda lösningar med moduluppbyggda system
  • Integrera med befintligt system

Smarta tillägg

  • Kan kopplas till larmtjänst
  • Kan kombineras med porttelefoni och passersystem
  • Samma-dag-service