Service

”Känns tryggt att Sydantenn kan vara på plats sju dagar i veckan”

Fel och driftstörningar tar inte hänsyn till kontorstider eller helger. Därför erbjuder vi även jourservice till våra kunder. Sju dagar i veckan, kvällar som helger, året om, finns vi tillgängliga när ni behöver oss. Vi garanterar våra servicekunder ”samma-dag- service”. Det betyder att vi åtgärdar eventuella fel på er anläggning samma dag som de anmäls.

Slut på långa väntetider

För att kunna ge snabb service har vi alltid material och servicekomponenter i lager och det viktigaste finns på plats ute i våra servicebilar. Det betyder minimala väntetider när ni behöver hjälp.

Våra certifierade tekniker tar hand om era problem – när de än uppstår. Vi finns nära er och bryr oss om att er anläggning fungerar.

Vi på Sydantenn har en samlad kompetens inom Kabel-TV, Bredband, Passersystem, Porttelefoni, Kameraövervakning och Service. Ett samarbete med oss förenklar för dig som kund eftersom du får ett företag som tar ansvar för alla områden.

 

Vill du veta mer?

icon-service

Jour- och serviceavtal
Service 365 dagar/kvällar om året.

Hosting- och driftavtal
Sydantenn tar hand om er databas, för t ex passersystem eller infokanal. Vi tar backuper, uppdaterar mjukvara och ser till att era infosidor är aktuella. Med oss är tekniken tryggad.