Vad kan vi hjälpa dig med?

Vår kundtjänst står alltid till tjänst om du har frågor eller behöver hjälp.


 


 

Vanliga frågor & svar:

 

Nästan alltid beror det här på att man inte har kopplat antennkabeln mellan TV-boxen/TV:n och antennuttaget ordentligt. Denna kabel krävs för att din tv ska fungera.

Om antennkabeln sitter som den ska så är man vanligtvis inte i rätt källa/source på TV’n. Om man har kopplat in boxen i t.ex HDMI2 så behöver man välja HDMI2 som källa med TV’ns fjärrkontroll. Denna knapp är olika från TV till TV. Oftast heter den Source eller Input. Ibland ser knappen ut enligt nedan. Om man vill dubbekolla att man är i rätt källa på ett enkelt sätt kan man trycka på meny-knappen på boxens fjärrkontroll, om inte menyn dyker upp så är man i fel källa. Tänk på att boxen måste vara igång (lyser grönt) när ni testar detta.

Testa om du har internet via kabel. Fungerar det via kabel så kan ni testa starta om router/tjänstefördelare. Om det inte hjälper är nästa steg att testa med en annan nätverkskanal som routern/tjänstefördelaren använder. Då behöver man logga in i routern/tjänstefördelaren och sedan ändra nätverkskanal. Oftast vill man testa nätverkskanal 1, 6 eller 11.Om ni har en tjänstefördelare, gör såhär:
1. Surfa till 192.168.1.254
2. Användarnamn: admin Lösenord: admin
3. Tryck på fliken Network
4. Tryck på fliken Wireless
5. Ändra Channel Auto till Channel 1, 6, eller 11
6. Tryck Save WLAN Settings
Om fakturan inte är betald i tid skickar vi en påminnelsefaktura. Då tillkommer även en påminnelseavgift på 60 kr.
När detta händer så har förmodligen kortet tappat förbindelsen med oss vilket kan uppstå av olika anledningar. Vanligtvis beror det på att man inte har använt sin TV på någon vecka och därför har programkortet inte synkat.

Lösning:
1. Om ni har en digitalbox så dras programkortet ut för att sedan sättas in igen. Om ni har en modul så behöver ni ta ut hela modulen försiktigt. Sätt i kortet/modulen igen.
2. Därefter väljer ni en betalkanal som ingår i ert utbud, ex TV3, vänta i upp till 45 minuter utan att byta kanal så kommer det igång automatiskt. För att slippa vänta i 45 minuter kan man ringa vår support på 040 – 601 22 22, så skickar vi manuellt ut en uppdatering till kortet.

 

 

 

Skapa ett ärende

Hittade du inte hjälpen du sökte bland våra frågor & svar? Du kan också skapa ett ärende direkt till våra kundservicemedarbetare som hjälper dig vidare.

 


 

Kontakta oss:

 

Öppettider

Felsökning- och tekniska frågor
Vardagar kl 08:00 – 20:00
Helger kl 10:00 – 20:00

Faktura- och ekonomifrågor
Helgfri måndag-fredag kl 08.00 – 16.00

Besökstider
Helgfri måndag-fredag kl 08.00 – 16.00.

Kundmottagningen är endast öppen för tidsbokning. Boka en
tid genom att kontakta vår kundservice på telefon.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 📞 040 – 601 22 22

Bostadsrättsförening, fastighetsägare och
företagskontakt finner ni här.

Vart finns vi?
Vår kundmottagning finns på
Danska Vägen 57 i Malmö.

Se på karta här.