Nu lanserar vi Viasat Sport Premium

Nu är förhandlingen mellan vår förhandlingspart och Viasat klara.

Den 11 augusti lanserar vi kanalen Viasat Sport Premium HD för dig med kanalpaket: Viasat Sport, Viasat Premium och Viasat Guld. För att vi ska kunna ta in kanalen så behöver vi göra plats i nätet. Därför kommer vi att ersätta Viasat 16 med Viasat Sport Premium HD.

Du behöver inte göra något för att få in kanalen

Kanalen kommer att ersätta Viasat 16 på samma kanalplats. Vill du däremot få rätt kanalnamn i kanallistan så måste du göra en ny kanalsökning.

Vad kommer att visas på Viasat Sport Premium HD?
Viasat Sport Premium HD är en nylanserad kanal och en av Sveriges absolut vassaste sportkanal. I den nya kanalen ser du de viktigaste och största sporthöjdpunkterna, inledningsvis med fullt fokus på fotboll i världsklass.

Viasat Sport Premium HD blir huvudkanal för Champions League och Premier League men kommer även att kunna erbjuda ett urval av de intressantaste matcherna från spanska La Liga och italienska Serie A samt engelska FA-cupen och sydamerikanska VM-kvalet. Världens absolut bästa fotbollsspelare och -lag kommer även att få den inramning de förtjänar i form av exklusiva studiosändningar med några av landets främsta programledare och experter.

Viaplay
Innehållet på Viasat Sport Premium HD kommer även finnas tillgänglig på Viaplay den 11 augusti 2016, så att du enkelt kan ta del av sporten i din mobil, dator, surfplatta och på smart-tv. Via Apple TV eller spelkonsol. När det passar dig.

Skurup
Är du ansluten till Skurups kabel-TV nät är det inte säkert att du kan ta emot kanalen beroende på var i nätet du bor. Detta kommer att åtgärdas under hösten.
Fram tills dess kan du se kanalen via ert Viaplay

Eslöv
Bor du i Eslöv får du in kanalen först under hösten
Fram tills dess kan du se kanalen via ert Viaplay

ViasatSportPremium

Tillbaka till nyheter