WiFi för alla hem

Vi blir allt mer uppkopplade och ett snabbt internet är en standard i de flesta hem. Ändå upplever många att deras WiFi är segt ibland. Lösningen är ofta väldigt enkel och här är några smarta tips som kan få ditt WiFi att bli bättre!


 

Rätt placering är viktigt för ert WiFi

Storlek på lägenhet, placering av router och antal våningsplan. Alla dessa saker påverkar hur bra ditt WiFi är.

 

Lär mer om placering av router  ➞

Hur fungerar ett mesh system?

Sluta brottas med sämre täckning i vissa rum och att ha bra uppkoppling i hela hemmet.

 

Mer om mesh system  ➞

Våra bästa tips till ett bra WiFi i hemmet

Har du någonsin önskat att ditt WiFi var snabbare? Lösningen kan vara enklare än du tror!

 

Kolla in våra smarta WiFi-tips  ➞

 

 

Routern är viktigare än du tror

Vet ni vilken router ni har hemma? De flesta som inte har nätverk som specialintresse svarar nej på den frågan. Ni kan ha en gammal router som inte har stöd för den senaste tekniken, och då riskerar ni att få ett betydligt långsammare WiFi än ni betalar för.

 

Mer om varför routern är viktig   ➞

 

Vanliga frågor & svar om WiFi

WiFi är samma sak som trådlöst nätverk. Det innebär till exempel att du kan ansluta till internet utan att använda en nätverkskabel mellan datorn och routern. Läs våra tips om hur du förbättrar ditt WiFi.

Ett WiFi i toppklass ger stor flexibilitet. Det är bra för hela familjen, för de kan surfa, kolla på film eller tv var som helst i hemmet. För dig som satsar på det smarta hemmet med många uppkopplade enheter är ett bra WiFi ett måste. Kanske en självklarhet, men med WiFi slipper du också tampas med långa kablar, vilket gör det enklare att möblera snyggt. Läs våra tips om hur du förbättrar ditt WiFi.
Nej det gör vi inte i dagsläget.
Har ni en tjänstefördelare från oss med inbyggt WiFi så finns det en etikett på tjänstefördelaren. Där hittar man SSID = nätverksnamnet på ert WiFi och WPA KEY = Lösenordet för ert WiFi. Liknande information finns för routern om ni använder en sådan.

Vi har en massa tips om du förbättrar ditt WiFi. Ta del av våra tips. Hur du bor kan påverka täckningen. Många rum och tjocka väggar kan vara boven i dramat. Ett mesh system kan lösa problemen. Läs mer om mesh system här.

Nej det gör vi inte i dagsläget.