Vad för nytta gör ett mesh system?

Sluta brottas med sämre täckning i vissa rum och att ha perfekt uppkoppling i hela hemmet.


 

Snabbare WiFi för större hem

I takt med att vi blir alltmer uppkopplade i vår vardag och jobbar mer och mer hemifrån växer behovet av ett stabilt och snabbt WiFi på allt fler ställen.

WiFi i hemmet är sen gammalt, men hur får man egentligen bra WiFi-täckning? Inte minst under sommarmånaderna är det praktiskt att kunna utnyttja sitt WiFi och surfa utomhus i trädgården.

Mesh system förlänger och förstärker uppkopplingen

Om man bor lite större, eller på två våningar kan det vara svårt för en router att nå alla vrår i hemmet. Lösningen är ett mesh system som förlänger det nätverk som routern skapar – utan någon faktiskt kabel. Syftet med den är att förstärka räckvidden inuti bostaden, så att samtliga ytor har täckning. Mesh systemet plockar upp radiovågorna från routern och förlänger dem till delar av hushållet som saknar täckning.

 

Vanliga frågor om mesh system

 

Nej det gör vi inte. Kontakta närmsta elektronikbutik så kan de hjälpa dig.

Oftast hjälper en omstart av utrustningen. Gör då både er router och mesh systemet strömlöst. Starta sedan routern och vänta upp till 5 minuter, starta sedan mesh systemet. Funkar det inte efter en omstart så kontakta produkttillverkaren alternativt butiken ni köpte systemet på. Om systemet har en app eller hemsida kan denna hjälpa er vad felet är.