C More är nu TV4!

Från och med 14 augusti har C Mores innehåll blivit en del av TV4, vilket innebär nya namn på befintliga C More paket, enstaka kanalförändringar och eventuella prisjusteringar. Om ni har något av C Mores TV-paket kommer det byta namn till TV4.

TV4 har en egen streamingtjänst som heter TV4 Play. C More och TV4 Play har slagits ihop till en och samma plattform som framöver kommer heta TV4 Play. På TV4 Play kan du som kund fortsätta streama samma innehåll som tidigare och mycket mer! Streamingtjänsten ingår i alla TV4-paket. Har du ett av TV4:s kanalpaket kommer ni även kunna se ert pakets innehåll på TV4 Play.

För att se det nya TV4-paketet med tillhörande kanaler behöver du som kund inte göra något speciellt. Ditt nya paket finns tillgängligt i din TV från och med 14 augusti med de nya kanalerna. Uppdatering av kanalnamn i din TV kommer dock inte ske automatiskt, så för att kunna se de nya namnen i din TV behöver du efter 14 augusti göra en kanalsökning. C More:s kanaler kommer fungera ett tag till men kommer efter hand avvecklas.

För er som har C More-paket i dagsläget har ett mailutskick med information skickats ut.

Senast uppdaterad:
2023-08-15 kl. 08:51

Tillbaka till nyheter