Kanaler i C More Premium

 

 

Allt du vill ha. När du vill ha det.

C More Premium är en fullspäckad totalupplevelse för hela familjen med massor av sport, alla filmer, serier och TV4-program som C More har att erbjuda – utan avbrott såklart.

Alla matcher från SHL och HockeyAllsvenskan
Alla matcher från LaLiga och Serie A
Svensk och internationell fotboll, handboll, basket och mycket mer
Sveriges bästa dramaproduktioner, internationella storfilmer och succéserier
Härliga familjefilmer och animerade favoriter

Bindningstid

0 månader
1 mån uppsägningstid

Månadskostnad

Pris: 499 kr/mån

 

 


 

Mer om C More Premium

C More Premium är en fullspäckad totalupplevelse för hela familjen med massor av sport, alla filmer, serier och TV4-program som C More har att erbjuda – utan avbrott såklart.

Det här är paketet med alla matcher från SHL, HockeyAllsvenskan och Handbollsligan. Dessutom kan du streama internationell fotboll med alla matcher från LaLiga och Serie A, Svenska Cupen och landslagsmatcher. Du kan även se Sveriges bästa handboll, basket och mycket mer. Med andra ord, ett komplett underhållningspaket för dig som vill ha allt.

När du väljer C More ingår alltid streamingtjänsten C More, kostnadsfritt på alla dina enheter.

För att beställa C More Premium behöver du ha ett tv-abonnemang samt en utrustning som klarar HD-sändningar.

 

Enheter med stöd för C More

C More finns som app till mobil och surfplatta (iOS och Android), Apple TV, Smart TV och Android TV. Dessutom kan du streama via webbplatsen cmore.se på PC och Mac.

Kom enkelt igång med C More

När du beställer ett tillvalspaket från C More ingår streamingtjänsten C More med motsvarande innehåll. Aktivera ditt C More-konto genom att välja Sydantenn i listan över leverantörer och ange ditt kundnummer hos oss och postnummer. Därefter väljer du ett lösenord som tillsammans med din mejladress blir dina inloggningsuppgifter till C More.