v

Med anledning av Coronaviruset – Covid 19

Vi på Sydantenn värnar om våra kunder, leverantörer och medarbetare. Vi följer myndigheternas rekommendationer och statusuppdateringar. Eftersom läget ständigt uppdateras kommer även våra rutiner att förändras i takt med utvecklingen.

I dagsläget har vi beslutat om nedan åtgärder för att begränsa risken för spridning av eventuell smitta.

För dig som är kund till Sydantenn

  • Vår kundmottagning på Danska vägen 57 är stängd tillsvidare.
  • Vi ber er att felanmäla som vanligt men att också ha förståelse för att vi kan komma att göra prioriteringar som innebär att icke akuta fel får vänta i dagsläget.

För samarbetspartners och leverantörer

  • Vi undviker nu fysiska möten i det längsta. Fundera över om möten kan genomföras per telefon eller videokonferens istället.
  • Vi stannar hemma om vi har sjukdomssymptom och uppskattar att våra partners har samma förhållningsätt.

Tack för att ni har förståelse för våra åtgärder.

Med vänlig hälsning

Sydantenn


Välkommen till Sydantenn!

Sydantenn är ett teknikföretag i Malmö som vill göra livet så enkelt som möjligt för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Skåne. Det gör vi genom att vara en heltäckande leverantör av teknik och tjänster till fastigheter.

Vi startade vår verksamhet 1981 men har anor enda sedan branschen föddes under 1950-talet. Under åren har vi hunnit utveckla en gedigen kompetens inom området. Målet är, nu som då, att göra avancerad teknik tillgänglig och lätt att använda.

Låt oss se vad vi kan göra för dig.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Våra tjänster