Bredband för alla

Vi hittar det som passar fastigheten.

Kontakta oss så guidar vi dig

Den lokala bredbandsleverantören

Sydantenn erbjuder olika bredbandslösningar och levererar snabbt och stabilt bredband till fastigheter runt om i Skåne. Vi har lång erfarenhet av att installera och driftsätta bredbandsnät till våra kunder. Vi är den regionala leverantören med kontor i Malmö och med vår närhet till kunderna kan vi erbjuda snabb och bra service.

Vad passar era behov bäst?

Vi vill inte sälja en lösning ni inte behöver och därför erbjuder vi flera olika tekniker. När ni bestämmer er för en lösning från Sydantenn kan ni lita på att den passar både användare och fastighetsägare. Vi erbjuder följande bredbandslösningar, antingen som enskild eller kollektiv tjänst.

Detta får du med oss som bredbandsleverantör

• En bredbandslösning som är anpassad efter fastighetens och de boendes behov
• Individuellt eller kollektivt bredbandsavtal
• Jour och personlig service alla årets dagar

Kontakta oss så guidar vi dig!

Uppkoppling för hela fastigheten

Kollektiv bredbandstjänst

Den mest prisvärda tjänsten får ni som förening eller hyresvärd när ni tecknar bredband för alla era boende kollektivt. Det kan exempelvis vara en kollektiv grundtjänst med möjlighet att individuellt uppgradera till högre hastigheter. Kollektivt bredband kan tecknas oavsett om ni har bredband via LAN, kabel-TV eller via fiber.

Fastighetens behov

I moderna fastigheter finns mycket teknik som behöver kommunicera. När fastigheten kopplas upp via Sydantenn finns alltid möjligheten till prisvärda fastighetsportar med.

Smarta tillägg

TV

Välj till TV ifrån Sydantenn och få tillgång till ett stort flexibelt kanalutbud.

TV-tjänster

Bredband till företag

Vi erbjuder även bredband till lokaler anslutna till nät där vi levererar. Detta gör vi  med samma garantier vi har till alla våra kunder angående snabb support och stabilt internet. Vi erbjuder tjänster som passar alla typer av verksamheter och arbetar tillsammans med er för att hitta bästa lösningen för att ni ska kunna fokusera på det viktigaste, er verksamhet!